Bikeyji, pe curand

Astazi a fost ultima zi alaturi de Bikeyji. Chiar daca o fost ea nabadaioasa pe alocuri, am petrecut mai bine de 5.000 de Km impreuna (si o tranta, dar despre asta povestim altadata ;)). Am trecut prin 9 state diferite din India si de fiecare ne-am bucurat, cu Bikeyji alaturi.
A fost destul de greu s-o vedem, la garaj, pe mana mecanicilor care s-or si apucat s-o dezmembreze. Am plecat amandoi cu un nod in gat si cu promisiunea ca asta nu o fost ultima tura impreuna. Cu familia Royal Enfield ne vom reintalni, curand ;).
Pe curand Bikeyji, ne-ai fost un bun prieten.

Bikeyji
Bikeyji

PS – pentru ca povestile frumoase nu se termina, o parte din Bikeyji pleaca deja mai departe. Alaturi de un cuplu format din o new-york-eza si un australian (da, si noi am facut ochii mari), care maine dimineata pornesc in propria lor aventura, in Rajasthan, locul care noua ne-o placut cel mai mult. Asa ca or luat cu ei saua, spatarul si cateva stickere cu dusi.ro. Asteptam poze de pe traseu ;).

Sharing is caring...

Marian

Pasionat de calatorie, scris, mers pe munte, pe bicicleta sau cu motocicleta, ma caracterizeaza nelinistea mai mult decat orice altceva. Din acest motiv ajung sa scriu mai rar decat imi doresc, dar cum suntem cam putin pe acasa, scriem cand si cum apucam. La urma urmei conteaza in primul sa ai despre ce scrie, nu?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.