Proiectie foto “Dusi in India” – a II-a parte

Afis proiectie foto "Dusi in India" - partea a II-a
A venit timpul sa continuam povestea. Daca ne luam dupa reactiile primite dupa prima proiectie, vrem sa credem ca v-ati simtit bine alaturi de noi. Cu siguranta pentru noi o fost o seara fantastica si va multumim. Prin urmare sa merem mai departe – urmeaza sa ne relaxam prin Goa, sa vizitam palatul inchisoare Agakhan si ashram-ul lui Mahatma Gandhi, sa trecem in fuga pe langa Mumbai (unde am trait si experienta condusului pe contra-sens pe autostrada ;)), sa traversam intinsul Gujarat si sa ne descoperim cel mai bun prieten din India iar la final sa ajungem in uscatul si racorosul Rajasthan si al sau desert Thar.
Timp de 45 de zile, in perioada Noiembrie-Decembrie 2014, am strabatut peste 8.000 Km de India, din care 5.000 cu motocicleta simbol a Indiei, Royal Enfield, si 3.000 Km cu trenul Kerala Express facuti intr-un singur segment de 3 zile si un bonus de 36 de ore pe un vapor “de naveta” pentru localnicii insulelor Lakshadweep, spre mijlocul Marii Arabiei. Vom arata imagini si povesti din 10 state diferite din zonele de sud, coasta de vest, partea vestica si partea centrala a Indiei: Kerala, Tamil Nadu, Lakshadweep, Karnataka, Goa, Maharasthra, Gujarat, Rajasthan, Uttar Pradesh, New Delhi. Diferentele de la stat la stat au fost mai mari decat ne-am asteptat: de la oameni si relief, pana la mancaruri si multitudinea raselor de vaci.
Am hoinarit prin jungle, insule/atol, munti, canale si zone inundabile, printre plantatii de ceai, orez, bumbac sau cafea, plaje, desert, stepa, corali cu pesti multicolori, desert, orase parasite. Am cunoscut oameni frumosi, fericiti, curiosi si prea putin tematori cu privire la ziua de maine.
Vom impartasi instantanee din zone putin turistice (sate, orase secundare), dar si din capitala minunatei Indii, New Delhi. Veti putea urmari fragmente din ce am vazut in cele 3 zile taind India in doua, cu trenul – de la nord la sud.  Vom povesti despre jungla, rezervatii naturale, forturi, insule, temple de diverse culte, experientele proprii de pe urmele lui Gandhi, imagini din traficul indian (urban si extra-urban), camile, localnici, maimute, capre si divinizatele bovine, arta culinara indiana si nelipsitul chai.
Date despre proiectie:
Titlu: Proiectie foto “Dusi in India – Unitate in diversitate (prima parte)”
Descriere: 8.000 Km, 10 state si 5 zone geografice distincte
Data: Joi 19 martie 2015 de la 20:00
Adresa: Casa TIFF str. Universitatii nr. 6
Prezinta: Adina si Marian Vulpe – dusi.ro
In parteneriat cu: CCN si Casa TIFF
Va asteptam cu drag!
Sharing is caring...

Marian

Pasionat de calatorie, scris, mers pe munte, pe bicicleta sau cu motocicleta, ma caracterizeaza nelinistea mai mult decat orice altceva. Din acest motiv ajung sa scriu mai rar decat imi doresc, dar cum suntem cam putin pe acasa, scriem cand si cum apucam. La urma urmei conteaza in primul sa ai despre ce scrie, nu?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.