Stim ce am facut asta-vara

Daca tot ploua si sunt nevoit sa stau in casa (de fapt, inca la birou), ar cam fi cazul sa mai scriu cate ceva si pe Dusi, caci ne-am lenevit de tot. Nu ca intre timp am fi stat, totusi – as putea spune ca am fost chiar plimbareti. Prin urmare dam raportul si anuntam cam ce urmeaza sa mai povestim #peblog :D.

Intre timp am mai fost dusi prin:

turul moto al Romaniei, 2.800 de Km pe motor dand roata tarii (aproximativ)

Kiev si o vizita la orasul parasit si centrala nucleara de la Cernobal (Pripyat)

– ascensiune pe Grossglockner (cel mai inalt varf din Alpii austrieci)

tur moto al muntilor Apuseni

– escaladare cu succes pe traseul Turnul Ascutit din Cheile Turzii (pe ploaie, ca pe soare nu ne-a placut)

– tura pe TransRarau plus inca doua pasuri: Tihuta si Prislop

– inca vreo cateva iesiri moto de-o zi (Baisoara, Rametea), plus diverse alte activitati casnice: canoe, calarie, escalada, ciclism si altele de acelasi gen

Si cum am neglijat blogul o vreme asa de lunga, am zis ca merita sa ne revansam cu o curatenie de vara/toamna: am inlocuit parte din plugin-uri cu unele mai rapide iar galeriile de poze sunt incepand de azi stocate pe OneDrive. Sper ca asta sa insemne mai multa flexibilitate si viteza de incarcare – ar prinde bine comentariile voastre in acest sens ;). Sa nu uit: intre timp ne-am mai obisnuit reciproc cu Olympus-ul din dotare plus ca am invatat putina editare – sper sa se simta, de preferat in bine. La fel, comentariile sunt binevenite si pe aceasta tema.

Buuuuun, amu ca am terminat raportul, ar fi bine sa ne si sustinem spusele cu cateva imagini:

 

Cum am zis, nu prea am stat vara asta :D.

Sharing is caring...

Marian

Pasionat de calatorie, scris, mers pe munte, pe bicicleta sau cu motocicleta, ma caracterizeaza nelinistea mai mult decat orice altceva. Din acest motiv ajung sa scriu mai rar decat imi doresc, dar cum suntem cam putin pe acasa, scriem cand si cum apucam. La urma urmei conteaza in primul sa ai despre ce scrie, nu?

You may also like...

1 Response

  1. 04/11/2018

    […] – dupa vizita extrem de scurta de anul trecut cand am fost la Cernobal am ramas cu dorinta de a reveni si in plus musai mi-am dorit sa-l vada si Adina. Kiev-ul o fost o […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.