WordPress + OneDrive ≠ Love

OneDriveAm tot incercat sa folosim ca si sistem de stocare platforma OneDrive (ex SkyDrive) de la Microsoft. Si desi are foarte multe avantaje (cel putin in ceea ce ne priveste, deja lucrand aproape complet intr-un ecosistem de platforme Microsoft) se pare ca adaugarea la WordPress ii este fatala. N-am reusit cu nici un chip sa gasesc o varianta cat de cat stabila si suficient de rapida prin care sa afisam galeriile din OneDrive in paginile WordPress. Am si cumparat un plugin proprietar (Share OneDrive) dar care s-a dovedit instabil iar autorul… sa-i spunem nepriceput. Dovada ca nu doar ai nostrii sunt cu bube-n cap, dar asta-i alta discutie.

Asa ca am migrat deja toata arhiva de poze pe Flickr si sper ca de acum incolo sa fie totul mult mai stabil pe aici prin zona. Si cu ocazia asta o sa avem un motiv in minus de care sa ne legam si sa nu publicam nimic (cam gros soricul, ultimul articol este din… 18 August :S).

Prin urmare, OneDrive a murit, traiasca Flickr :D. Si spor noua la scris…

 

Credit photo: http://news.thewindowsclub.com/sadskydrive-sulks-onedrive-launches-67582/

Sharing is caring...

Marian

Pasionat de calatorie, scris, mers pe munte, pe bicicleta sau cu motocicleta, ma caracterizeaza nelinistea mai mult decat orice altceva. Din acest motiv ajung sa scriu mai rar decat imi doresc, dar cum suntem cam putin pe acasa, scriem cand si cum apucam. La urma urmei conteaza in primul sa ai despre ce scrie, nu?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.