Cod galben de furtuna? Hai in Piatra Craiului

Desi cam greu de crezut dupa suita de povesti numai cu/si despre vaca motorizata, noua ne mai plac si altfel de iesiri – cum ar fi la munte. Si cum am bafta de prieteni care nu ma lasa sa ma plang ca muierea degeaba, numai am zis ca mi-i dor de munte si s-a si lasat cu o iesire (planuita in comentariile de la postarea de mai jos, pe Facebook :D).

Scurta si la obiect, traseul incropit in graba o fost: urcare din Plaiul Foii, izvorul Orlovsky, refugiul Sperantei, saua Ascutitului, varful Padina Popii, turnurile Dianei, refugiul Diana, valea Ursilor si retur in Plaiul Foii. In afara de caldura, musculitele care ne-or marcat pe toti pentru ceva vreme si furtuna care, din fericire, ne-o prins in refugiul Diana, totul o fost perfect.

PS – furtuna insa a fost de poveste. La fulgere se lumina tot refugiul iar in episoadele cu grindina ne simteam ca fiind in interiorul unei tobe, acompaniati de tunete – basul si cu toba mare, cam asa ceva :P.

Creasta Piatra Craiului ramane de departe locul meu preferat la munte. Este absolut minunata senzatia aia de plutire, de suspendare intre cer si pamant.

 

Sharing is caring...

Marian

Pasionat de calatorie, scris, mers pe munte, pe bicicleta sau cu motocicleta, ma caracterizeaza nelinistea mai mult decat orice altceva. Din acest motiv ajung sa scriu mai rar decat imi doresc, dar cum suntem cam putin pe acasa, scriem cand si cum apucam. La urma urmei conteaza in primul sa ai despre ce scrie, nu?

You may also like...

6 Responses

  1. Marian Vulpe says:

    cc Andreea si Marius: tot creasta ramane cea mai frumoasa ;). Si in loc de PS, am descoperit ca nenumaratele bube ce le-am avut acum 6 ani nu erau de la zapada ci de la musculitele alea nenorocite de la refugiu. Alea mici, multe si degraba intepatoare…

  2. Bianca Bilt says:

    Foarte faine poze:D ce aparat aveti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.