Atlantic Ocean Road – Norvegia – video

Dupa trei zile de odihna, dezmat, plimbari si cocoloseala, acasa la zurlii  care ne-au adoptat in Trondheim, am suit inapoi in sa.

Atlantic Ocean Road –  Atlanterhavsveien era unul din obiectivele pe care le-a pregatit Marian. O bucata de drum, din County Road 64, de vreo 8,3 kilometri (se plateste o taxa la intrare) care traverseaza un arhipelag in regiunea  Møre og Romsdal. Practic, drumul leaga continentul de insula Averøy.

Drumul e spectaculos, dar nu foarte. Adica e un pom laudat, pentru cata livada are Norvegia. Traverseaza mai multe insule intre care sunt diguri, viaducte si vreo opt poduri. Cel mai spectaculos este Storseisundet Bridge, cred ca e cel mai inalt pod din bucatica asta mica de drum, si este putin sui. De aia il si vedem in toate pozele reprezentative pentru Atlantic Road.

Ne-am lasat si noi sticker-ul #dusipunctro si al lui #findme pe un “parapet”, care dadea poetic spre minunea de pod, si am pornit apoi spre mai departe.

 

.

Adina

Obsedata de toate soiurile de zambete. Si de oameni. Sunt (inca) un copil care calatoreste prin lume si prin vietile altora; iubesc plimbarile si vorbesc mult. Povestesc despre motoare, biciclete, trekking si escalada prin munti, experiente si patanii de pe drumurile batute, iubirea pentru mari si oceane, poate despre concerte, dar sigur despre drumuri - indiferent de mijlocul de transport ales.

You may also like...

2 Responses

  1. Toph Eephee says:

    Mama ce smecher e drumul ala

    • dusi.ro says:

      Asa pare nu? Ca drum de motorit nu e musai ceva iesit din comun, dar de plimbat ochii de jur imprejur trebuie sa recunosc ca e spectaculos. Noroc ca nu ne-a batut vantu’ si aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.