Blog, vacanta, Muntenegru si Croatia, altele

Buuuuuun, hai ca n-o trecut (inca) anul de la ultima postare… As zice ca-i bine, se putea si mai rau, numai ca… nu prea. Mno, de reparat nu prea avem cum, dar sa vedem ce ne iese pe mai departe. Avand in vedere ca, pana acum, am si ne-am demonstrat ca nu prea stim sa ne facem timp de scris, hai sa vedem daca ne iese cu pozele. Nu de alta, dar intre timp nu am stat chiar degeaba, am mai iesit si noi din casa, din cand in cand. In plus, planuri de viitor iar ar fi, chiar multe.

Asa ca vom incerca o varianta noua: multe poze, cuvinte numai cand ii musai. Si, din cand in cand, o sa incercam sa folosim dusi.ro exact ca pe un blog. Adica sa ne adunam aici idei si bucati de planuri pentru ce urmeaza. Hai sa vedem ce-o sa iasa din ideea asta ;).

Si daca tot ne-am laudat ca am facut una-alta, hai sa incep cu cea mai cea traznaie din vara asta: o tura moto “relaxata” pana prin Muntenegru si Croatia. Spun cu ghilimele relaxata pentru ca initial aveam in plan o vacanta de trei saptamani, in Romania si putin prin Bulgaria, din care sa stam cel putin o saptamana cu burta la soare, prin Vama, pe la bulgari si prin Delta. Numai ca… ne-am dat peste cap si ne-or iesit doua saptamani in loc de trei, Croatia in loc de Bulgaria si Muntenegru in loc de Delta. Si cam asa :D.

Pe scurt, tura o fost: Romania, Serbia, Muntenegru, Croatia, Bosnia si Hertegovina, Serbia, Romania. Pe lung, o sa punem albumele foto oarecum pe bucatile principale, si detaliem acolo traseul, cat de cat.

Prima zi, Romania: Cluj – Napoca, Alba Iulia, Orastie, Hateg, Caransebes, Resita, Anina, cascada Bigar, Oravita, Divici, pe clisura Dunarii.

Si pozele promise (is mai multe pagini, deci spor la click-ait):

Sharing is caring...

Marian

Pasionat de calatorie, scris, mers pe munte, pe bicicleta sau cu motocicleta, ma caracterizeaza nelinistea mai mult decat orice altceva. Din acest motiv ajung sa scriu mai rar decat imi doresc, dar cum suntem cam putin pe acasa, scriem cand si cum apucam. La urma urmei conteaza in primul sa ai despre ce scrie, nu?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.