Tura moto Muntenegru si Croatia: Dubrovnik

Din categoria “ce ne-am face fara prieteni” am ajuns si la “motivul”, “scanteia” sau si mai bine zis, “luminita” de la care a inceput toata tura asta: sa vizitam niste prieteni din Dubrovnik. E drept ca am ocolit cam mult, dar deh, noi numa’ asa stim sa mergem, agale si piezis :D.

Amu, sincer sa fiu, marele Dubrovnik ii fain, ii de vazut, dar cu ceva planuiala inainte. Si mai ales, faceti cumva sa nu ajungeti in varf de sezon turistic (ca noi) pentru ca… este turistic. Foarte cald, foarte scump si foarte aglomerat. In rest, daca puteti cumva trece de triada asta, orasul este superb. Iar cetatea ii una dintre/cea mai faina, cel putin din cate am vazut noi.

Pe de alta parte, ne-am rasfatat doua zile de lene cat cuprinde, am avut ghinion de mare agitata si n-am putut iesi cu caiacele, dar am ajuns prima oara intr-un Escape Room – sfat: daca ajungeti in Dubrovnik (si mai si sunteti fani ai Game of Thrones), musai sa treceti si pe acolo, n-o sa va para rau ;). Plus ca oamenii astia is asa de faini, ca merita sa treceti pe la ei oricum, macar sa-i salutati, pe ei si pe Joy, zuza de catelusa acvatica. Zau, n-o sa va para rau, promit ;).

PS – mentiune speciala apusul catre trebuie musai vazut de pe deal – la fel cum fac si alte cateva (multe) zeci de oameni. O fost tare faini sa-i vezi cu click-aie la camerele foto, care-ncotro :P.

Si poze, sa nu ne batem gura degeaba (is mai multe pagini, deci spor la click-ait):

Sharing is caring...

Marian

Pasionat de calatorie, scris, mers pe munte, pe bicicleta sau cu motocicleta, ma caracterizeaza nelinistea mai mult decat orice altceva. Din acest motiv ajung sa scriu mai rar decat imi doresc, dar cum suntem cam putin pe acasa, scriem cand si cum apucam. La urma urmei conteaza in primul sa ai despre ce scrie, nu?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.