Despre noi / Contact

Noi suntem dusii: suntem doi, Adina si Marian – incantati de cunoastere.

Pe langa alte bucurii, ne incanta tare mult sa calatorim. Turisti sau calatori, nu stim si sincer nu ne intereseaza prea mult distinctia. Plecam sa descoperim locuri interesante si de obicei ne intoarcem cu tolbele pline de oameni faini, veseli si zambitori. Si de povesti. Nu stim reteta dar cel putin parte din ingrediente le vei gasi prin paginile de aici.

Multi considera pagina de fata (cea de prezentare in general) ca fiind o inutila pierdere de vreme. Pe noi insa calatoria in India ne-a invatat ca daca vrei sa cunosti, trebuie sa fii deschis. Mai ales oameni. Cu cat lasi usile mai largi, cu atat primesti mai multe vizite. Poate nu sunt tocmai placute dar cu siguranta toate sunt interesante. Prin urmare aceasta pagina este si va fi mereu prezenta si o vom modifica asa cum si noi vom fi modelati in calatorie.

Ce ne mai place:

– sa cunoastem oameni

– sa mergem pe munte, in diverse forme: trekking, escalada, alpinism, etc

– sa dormim la cort

– sa ne plimbam cu bicicleta

– sa ne plimbam cu motocicleta

– sa descoperim locuri noi

– proiecte unde contribuim din cand in cand: Clubul de Cicloturism Napoca (CCN), Rockstage.ro, Lecturi UrbaneSkirtBike, Marsul tacerii

Cum spuneam mai sus, ne place sa cunoastem oameni noi – asa ca multamim pentru vizita, esti invitat/a cu drag sa ne insotesti :).

Daca ai sa ne spui ceva, te ascultam cu mare atentie:

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject (required)

Your Message