Prima zi, prima granita: Ucraina

Nordkapp 2016, Ziua 1 - Ucraina dusi.roDupa ce am reusit sa adunam in mai putin de 300 de Km aproape toate serpentinele dintre Cluj si Radauti, am razbit si, dupa o coada infernala (dar taiata cu nesimtire in cea mai mare parte) am intrat in Ucraina. Amu, din motive de net prost sau lipsa (dar si de multa bere ieftina :P), articolul vine ceva mai tarziu fata de eveniment – dar mai conteaza?

PS1 – dupa drumul de ieri pot spune ca vaca ii tare bine inchegata. Orice mai putin si s-ar fi destramat. Ceea ce nu pot spune despre suportul de GPS care, undeva prin Radauti, s-a gandit ca vrea o pauza si a deborbat subit telefonul. Moment in care acesta si-a amorsat costurile instant: a scapat cu doar o mica zgarietura si iGO-ul inca ruland fericit dupa o tumba la 60Km/ora si o cautare de cateva minute bune :D.

PS2 – Maine vine inca o etapa lunga, KievMinsk, plus vama catre Belarus. Sa ne tineti pumnii :D.

In vama Ucraina

In vama Ucraina

Sharing is caring...

Marian

Pasionat de calatorie, scris, mers pe munte, pe bicicleta sau cu motocicleta, ma caracterizeaza nelinistea mai mult decat orice altceva. Din acest motiv ajung sa scriu mai rar decat imi doresc, dar cum suntem cam putin pe acasa, scriem cand si cum apucam. La urma urmei conteaza in primul sa ai despre ce scrie, nu?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.