Proiectie foto “Dusi in India” – prima parte

Afis proiectie foto "Dusi in India" - prima parte
Timp de 45 de zile, in perioada Noiembrie-Decembrie 2014, am strabatut peste 8.000 Km de India, din care 5.000 cu motocicleta simbol a Indiei, Royal Enfield, si 3.000 Km cu trenul Kerala Express facuti intr-un singur segment de 3 zile si un bonus de 36 de ore pe un vapor “de naveta” pentru localnicii insulelor Lakshadweep, spre mijlocul Marii Arabiei. Vom arata imagini si povesti din 10 state diferite din zonele de sud, coasta de vest, partea vestica si partea centrala a Indiei: Kerala, Tamil Nadu, Lakshadweep, Karnataka, Goa, Maharasthra, Gujarat, Rajasthan, Uttar Pradesh, New Delhi. Diferentele de la stat la stat au fost mai mari decat ne-am asteptat: de la oameni si relief, pana la mancaruri si multitudinea raselor de vaci.
Am hoinarit prin jungle, insule/atol, munti, canale si zone inundabile, printre plantatii de ceai, orez, bumbac sau cafea, plaje, desert, stepa, corali cu pesti multicolori, desert, orase parasite. Am cunoscut oameni frumosi, fericiti, curiosi si prea putin tematori cu privire la ziua de maine.
Vom impartasi instantanee din zone putin turistice (sate, orase secundare), dar si din capitala minunatei Indii, New Delhi. Veti putea urmari fragmente din ce am vazut in cele 3 zile taind India in doua, cu trenul – de la nord la sud.  Vom povesti despre jungla, rezervatii naturale, forturi, insule, temple de diverse culte, experientele proprii de pe urmele lui Gandhi, imagini din traficul indian (urban si extra-urban), camile, localnici, maimute, capre si divinizatele bovine, arta culinara indiana si nelipsitul chai.
Date despre proiectie:
Titlu: Proiectie foto “Dusi in India – Unitate in diversitate (prima parte)”
Descriere: 8.000 Km, 10 state si 5 zone geografice distincte
Data: Joi 19 martie 2015 de la 20:00
Adresa: Casa TIFF str. Universitatii nr. 6
Prezinta: Adina si Marian Vulpe – dusi.ro
In parteneriat cu: CCN si Casa TIFF
Va asteptam cu drag!
Sharing is caring...

Marian

Pasionat de calatorie, scris, mers pe munte, pe bicicleta sau cu motocicleta, ma caracterizeaza nelinistea mai mult decat orice altceva. Din acest motiv ajung sa scriu mai rar decat imi doresc, dar cum suntem cam putin pe acasa, scriem cand si cum apucam. La urma urmei conteaza in primul sa ai despre ce scrie, nu?

You may also like...

1 Response

  1. 27/03/2015

    […] dar zau ca nu am stat degeaba intre timp. Dupa ce am reusit sa trecem cu bine si intregi prin proiectia de saptamana trecuta (si mai pregatim una mai corporate pentru colegii de la birou), am reusit sa iesim oleaca si la […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.